Keukens

+ contacteer ons

De keuken is een veelzijdige ruimte. Het is een ontmoetingsplaats voor familie, een plek waar je kinderen huiswerk maken, een praatcafé voor je vriend(inn)en, ... Je keuken is een ontspanningsruimte. Het kloppende hart van je woning.

Keukens op maat van Coenen Interieur zijn praktisch, ergonomisch en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Maar elke woondroom is anders. Daarom zitten onze medewerkers graag even met je samen. We leren je graag beter kennen om zo passend en eerlijk advies te geven over jouw droomkeuken.

Een designkeuken, leefkeuken of een woonkeuken, ... Je hebt wellicht een bepaalde vormgeving voor ogen en een budget voorhanden. Maar past de opzet die je hebt geschetst wel bij je levensstijl en het dagdagelijks gebruik van je keuken?

Op basis van alle gegevens (afmetingen, behoeften en wensen) ontvang je van Coenen Interieur een eerste ontwerp en een gedetailleerde offerte. We overlopen ook de stalen van het gekozen materiaal.

Kies je voor een maatkeuken van Coenen Interieur? Dan teken je voor een stipte oplevering, proper maatwerk en aandacht voor de kleinste details van jouw droomkeuken. Van plank tot kast: we fabriceren alles in onze eigen productieruimte. Want vakmanschap is meesterschap. Van technisch plan naar productie tot plaatsing, Coenen Interieur begeleidt je tijdens elke stap naar je nieuwe of gerenoveerde keuken. 

Referenties keukens