Badkamers

+ contacteer ons

Je badkamer is niet de grootste kamer in huis. Integendeel. Maar met de juiste compositie van sanitair en meubels maakt Coenen Interieur er een pronkstuk van. Met maatmeubels benutten we de ruimte optimaal. Onze ontwerper zorgt ervoor dat er een plek is voor al het sanitair en voorziet voldoende opbergruimte voor al je spulletjes: van handdoeken, haarproducten, douchegels tot medicijnen.

Coenen Interieur levert maatwerk voor jouw welverdiende "Me Time"-momenten.

De compacte ruimte en technische complexiteit maakt van de badkamerinrichting een arbeidsintensieve job. Dat geldt zowel voor nieuwbouwprojecten als voor een gerenoveerde badkamer. Het eindresultaat hangt af van een grondige voorbereiding.

Terwijl we je wensen en enkele voorbeelden overlopen, ontvang je tips en prijsadvies van onze medewerkers. We selecteren geschikte materialen voor een vochtige ruimte en vertalen jouw persoonlijke stijl en verlangens naar een ontwerp. Samen bedenken we dus de beste manier om je badkamer om te bouwen tot een oase van rust.

Het interieur van je badkamer mag zeker luxe uitstralen, maar hygiëne is eens zo belangrijk. Een badkamer die makkelijk in onderhoud is, behoudt haar glans jaar na jaar. 

Referenties badkamers