Interieurinrichting

+ contacteer ons

Ga je voor minimalistisch, romantisch of net bombastisch? Van kantoor tot winkel, restaurant of hotelbalie: je ontvangt een pasklaar ontwerp.

WINKEL-PRAKTIJK

Het succes van je winkel hangt niet alleen af van de producten die je aanbiedt. Klanten winkelen met al hun zintuigen. De inrichting en aankleding van jouw winkel gidst klanten naar een aankoop. Belichting, verluchting, akoestiek, etalage, doorgang, ... Het speelt allemaal mee in de totaalbeleving. Voelen klanten zich goed in je winkel? Dan kopen ze je producten.

Coenen Interieur zorgt ervoor dat je winkel het juiste verhaal vertelt en dat je klanten er in geloven. We realiseren een doordachte organisatie en presentatie van je assortimentFunctioneel, met aandacht voor een creatieve inkleding. Helemaal in jouw huisstijl.

Van idee naar ontwerp. Van maatwerk naar plaatsing. Tijdens elke stap van je renovatie of inrichting hecht Coenen Interieur belang aan focus. Onze medewerkers letten sterk op details, precisie en stiptheid. We houden de werf proper, blijven met je in contact en leveren een afgewerkte winkel op. De verkoop laten we aan jou over.

KANTOOR

De juiste kantoorinrichting creëert een goede en efficiënte werksfeer. Daarnaast toont het interieur aan klanten dat je een modern bedrijf bent met een professionele aanpak.

De inrichting van je kantoor is erg persoonlijk. Het is afhankelijk van je diensten of producten, het aantal medewerkers, de nood aan vergaderruimte of archieven, ... De kantoorinrichting ondersteunt je huisstijl, activiteiten en de dagelijkse werking van je bedrijf.

Vanuit jouw ideëen en wensen ontwerpt Coenen Interieur een totaalconcept. Onze medewerkers schatten mogelijke knelpunten in en voorzien performante oplossingen. We houden rekening met trends en (ergonomisch) design, maar realiseren een tijdloos en sprekend interieur. Een samenspel van kleuren, materialen, belichting, decoratie en meubilair zet de toon.